Dorien

Waar ik van hou

Warmte tussen mensen, verbondenheid door luisteren en mee op weg gaan, ieders unieke leven en kleurenpalet.

Frisse ochtenden en koud water dat je meteen in het hier en nu brengt, blote voeten op het gras, luisteren naar vogels, de natuur doorkruisen en nieuwe horizonten opzoeken.

Flow ervaren in Doen en Bewegen.

Over mezelf

Vanuit een oneindige interesse in de levenskunst van mensen, gezondheid en beweging, volgde ik als basisopleiding kinesitherapie, sportkinesitherapie en fasciatherapie. Door de uitdagingen die ik onderweg ontmoette tijdens het studeren met drie jonge kinderen, voelde ik dat gezondheid voor mij meer is dan enkel klachtenvrij zijn. Als kinesitherapeut zie je de patiënten meestal pas als ze al klachten ervaren die hun leven sterk beïnvloeden.

In mijn coachingspraktijk richt ik me meer op preventie, op het versterken van je vitaliteit en veerkracht zowel mentaal als fysiek en het vinden van evenwicht tussen in- en ontspanning. 

We besteden aandacht aan de effecten van je levensstijl en hoe jij wil evolueren. Gezond leven is een keuze die je kan maken waardoor je meteen een positieve verandering in gang zet én daar hoort vooral ook genieten bij.

Na mijn opleiding tot Intermittent Living coach voel ik elke dag welke positieve veranderingen je kan creëren door kleine aanpassingen in je dagelijkse leven. Dat wil ik heel graag delen. 

Gepassioneerd , geïnspireerd door

mens en natuur, gezondheid en vitaliteit, focus en flow, ademhaling en beweging, energie en meditatie, lopen en yoga.

Dorien is iemand die haar tijd neemt, luistert en doorvraagt. Ze gaat samen met jou op zoek naar de therapie die werkt. Een uitgebreid repertoire van manuele handelingen, oefeningen die je op jezelf kan doen en advies afgestemd op jouw noden. Dorien is heel flexibel en kan op verschillende vlakken advies geven waar je echt mee geholpen bent.
Lena Dirks
Dorien is erg vriendelijk, professioneel, rustig en behulpzaam. De praktijk is heel toegankelijk. Er heerst een ontspannen en vertrouwelijke sfeer, een fijne behandeling met goede resultaten. Ik ben heel tevreden!
Inne W
Ik ga al een hele tijd naar Dorien. In het begin viel het op hoe liefdevol en zacht ze met je omging. Dat was toen erg belangrijk voor me. Haar behandelingen zorgen voor zo'n diepe ontspanning en rust, dat je al uitkijkt naar een volgende keer.
Het is telkens een beetje thuiskomen bij jezelf.
Bie G

Opleidingen