Contact

Wil je graag een afspraak inplannen?
Geef jouw beschikbare momenten door via mail of het contactformulier. 

Tarief coaching : €90/sessie
Tarief Kine & Fascia : overzicht

Adres

Goorstraat 10, 2560 Nijlen

Email

coach@dorienjanssens.be

Tel

+32 475 58 00 04

Enkele jaren geleden kwam ik bij Dorien terecht omwille van spanningshoofdpijnen en tot op vandaag ben ik altijd enorm blij geweest met mijn keuze. Ze heeft uiteindelijk heel wat meer gedaan dan enkel mijn spanningshoofdpijnen opgelost. Ze heeft me geholpen om een sterkere band te krijgen met mijn eigen lichaam en hoofd, en om beter voor mezelf te leren zorgen. Dorien is een enorm warm persoon, die altijd de tijd neemt voor een babbeltje, polst hoe jij je mentaal en lichamelijk voelt en hier rekening mee houdt tijdens de sessie. Ze zorgt ervoor dat je je veilig en welkom voelt, waardoor je ten volle tot rust kan komen en dat gevoel ook mee naar huis neemt. Ik raad Dorien aan bij iedereen die een persoonlijke warme aanpak verkiest, een aanpak waarin altijd naar het grotere geheel wordt gekeken. Een aanpak die je op heel veel verschillende manieren handvaten geeft om de rust en ook de kracht te vinden die je nodig hebt.
Jana C
Na langdurige rugklachten werd ik van de Pijnkliniek doorgestuurd naar de praktijk van Dorien voor Fasciatherapie.
Wat me opviel is dat Dorien een luisterend oor biedt en de tijd neemt om pijn en kwalen te analyseren zodat ze de beste behandeling kan voorzien.
Haar professionaliteit wordt gekenmerkt door de extra tips en advies na de sessies.
Sinds ik deze behandeling/begeleiding volg merk ik dat de klachten in grote mate zijn afgenomen. Dankzij Fasciatherapie weet ik nu, na jaren, wat echt de juiste behandeling is/was voor mijn klachten.
Dennis Deliën