Bedrijf onderneming

Belicht gezondheid & Vitaliteit & word sterker dan stress

Workshop VITALITEIT

Plan een workshop Vitaliteit in en laat je werknemers kennismaken met een scala aan makkelijk toepasbare tips en tricks om hun energie en mentale focus aan te scherpen. Creëer op die manier een bedrijfscultuur waarin zowel mentale als lichamelijke gezondheid een vooraanstaande plaats inneemt en werknemers elkaar hiertoe motiveren. Indien mogelijk bestaat deze workshop uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Heb je interesse in een workshop op maat met bijvoorbeeld een sessie bedrijfsyoga, (stoel)yoga & stretching of mindfulness, relaxatie of actieve beweegtussendoortjes? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier met je concrete wensen (bvb. aantal deelnemers, locatie, tijdstip, beschikbare tijdsduur). We nemen dan snel contact op om alles op elkaar af te stemmen.

Workshop Intermittent Living

Nog een stap verder dan de workshop Vitaliteit is een kennismaking met het Intermittent Living concept. Hierbij starten we met een duiding van het concept en illustreren we de verschillende mogelijke interventies, het beoogde effect en wanneer en hoe we deze kunnen toepassen in ons dagelijkse leven. 

1-op-1 begeleiding werknemers: vitaliteitscoaching

Wil jij op een duurzame manier de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers bevorderen? Dan is een mogelijkheid bieden tot individuele coaching van de werknemers een persoonlijke en doeltreffende manier om bvb. het ziekteverzuim, stressklachten en burn-out preventief al aan te pakken. We bekijken individueel welke aanpassingen zowel op het werk als thuis kunnen ingezet worden met een positieve invloed op de energie, focus en concentratie, stressbestendigheid en zelfs werkplezier.

 1-op-1 begeleiding ondernemers: personal coaching